Kolacja walentynkowa będzie serwowana 10.02 i 11.02. Nasze 7-daniowe menu oferuje m.in. przystawkę, zupę, danie główne i deser do wyboru, wszystko inspirowane afrodyzjakami. Skosztuj małży św. Jakuba z mlekiem tygrysim, krewetek i innych pyszności. Każde danie będzie doskonale skomponowane z wyselekcjonowanymi winami z winnicy Majątek Drzewce. Niech ta kolacja stanie się niezapomnianym przeżyciem dla Waszych zmysłów! Obowiązuje wcześniejsza rezerwacja miejsc. + 48 81 718 02 34 lub recepcja@archehotellublin.pl
MENU
Amuse-bouche
Pieczywo wypiekane na miejscu
Ubijana Słonina z czosnkiem niedźwiedzim
Smalec z fasoli z rodzynkami
Przystawka do wyboru
Tartaletka cheddar z jabłkiem i dżemem z boczku
Przegrzebki z szalotka i jalapeño w mleku tygrysim
Zupa do wyboru
Krem z pieczonego topinamburu z miso oraz krewetkami
Cielęcina w kremie tonato z kompresowanym jabłkiem, kalarepą i ogórkiem
Danie główne do wyboru
Labraks marynowany w paście doenjang z małżami
Policzek wołowy w wołowym dashi z puree z selera i drożdży w kruszonce szpikowej
Intermezzo
Granita różano-śliwkowa
Deser do wyboru
Ganache z pieczonej białej czekolady, mandarynka z mokrym biszkoptem
Suflet bananowy z lodami rumowymi z rodzynkami
Petit four
Krówka, cukierek malinowy, pralina pistacjowa